Diskutera inlägget: En film från 4klöverns träningsweekend på IKSU (FILM)

En film från 4klöverns träningsweekend på IKSU (FILM)

För några veckor sedan så begav sig Ola, Matte och Tomme Hedlund iväg till Umeå och IKSU för en träningsweekend. Jag satt mig ner i morse och redigerade ihop lite från deras benpass under helgen. Tyvärr så är kvaliteten inte lika bra som den brukar. En annan kamera användes, men hoppas det duger ändå. Ha en grym Fredag!

 • Loppan

  >Stekhet!

 • Anonymous

  >Jag fattar inte, är tomas hedlund med i 4kövern?

 • Tomas Åström

  >Tomme H är första reserv i 4klövern. Det innebär att när någon ordinarie i klövern inte kan medverka så tas förste reserv in ;)

 • Ola Enberg

  >Tragisk böjteknik på mig! Riktigt illa jag skämms =( Köttigt däremot att se 1:a reserven med knälindor =)