Diskutera inlägget: Ett axplock av uttryck del:2

Ett axplock av uttryck del:2

Umgås man med personer inom 4klövern finns det vissa uttryck som ständigt kommer på tal. En helt utomstående person som aldrig umgåts med oss, skulle tro att vi är totalt “snurrisnurr” i huvudet (vilket vissa av oss är). Kommer här nedan att nämna några olika uttryck.

OBS! alla 4klövern hatare ta nu detta med en nypa salt!

Splitt: Ett utryck om hur man skall lägga upp träningen, dagens aktiviter, helgens händelser, kvällens middag osv… Fungerar som en handlingslista fast råvarorna är händelser och antalet frukter är tidpunkterna man gör sakerna på!
Dom 5 obligatoriska Naken: Är när killen i förhållandet sätter dom 5 obligatoriska byggarposerna inför sin flickvänn.( Obs! egentligen har män 7 poser, men i närhet av kvinnor håller man sig till 5st detta för att kvinnan har 5 poser vid ett framträdande)
60% Arbetsvecka: En person som jobbar mellan 13:00-18:00 varje dag 5-6 dagar i veckan. Är verksam inom handels med dåliga avtal, och en allmänt stor smittorisk som förekommer på arbetstid.
BRA SPAK: Person som utrustats med ett stort könsorgan. En person som tydligt ligger över avarage på längd & grovlek på sitt organ.
Solrosfrön: Personer som välsignats med ett stort hjärta för fåglarna som lever omkring oss. En person som slösar 100:- tals kronor i månaden för att trastar, kråkor, skator, duvor etc.., ska få äta sig mätta.
Rova: En person som klipper sig i den klassiska Stockholmsfrillan som var så populär i sommras för den breda skaran av männinskor. (OBS! Denna friss hade FD. 1:e reserven Samuel Sandlund redan i Mars ifjol)
Medeldistansförhållande: En person som har sin sambo på annan ort, dock ej nog långt borta för att det skall klassas som Långdistansförhållande.
Fånge i sin egen lägenhet: En person som får göra ALLT i förhållandet för att det skall gyna den högst rankade atleten i förhållandet.
Undercover: En person som tränar 8 timmar isträck på gym, och samtidigt observerar alla personer som kan misstänkas använda otillåtna preparat.
Grunda reps: En person som inte sträcker ut till FULL ROM på sina reps i gymmet, och på så sätt inte ger sig själv chansen till godkännt tävlingsutförande.
Bäst brorsan / Sämst brorsan: Ett uttryck där man rankar sina bröder dag för dag. Detta ur den synvinkeln man själv tycker, samt hur dom själva beter sig.
Mossa: Ett uttryck som används för att deffinera hur mycket könshår en viss person har.

Detta var del:2 av uttryck inom 4Klövern. Fler finns det kvar och fler lär det bli =)

 • Tomas Åström

  >Haha! riktigt riktigt riktigt riktigt braaaaa!

 • Stoffe

  >Sjyssta slangord! hahah…..

 • Camilla

  >Alltså dom 5 obligatoriska naken! Vem av er gör dom egentligen? Är det Tomas? =)

 • Kille som gärna håller isär privatliv & Arbete

  >Saknar uttryck som KESO, MATLÅDOR, LYSTER, NÖTTER hahahah!

 • A-line barn med trygg uppväxt

  >Noterar ett mönster, likt en sekt. Där SAMTLIGA skall följa referensgruppen i såväl aktivitet som visi…Om inte? Ptja, det blir fel, fel fel! En dödsynd vore det ju sannerligen. Ty motgångar vi skyr som pesten. //vad vi göra då?

 • betson

  >vem av er är det som har BRA SPAK? =)