Diskutera inlägget: Ett försök till på kvalet till Holistic winter open

Ett försök till på kvalet till Holistic winter open

1601079_10151796853366503_1975634888_n

Okej! När jag vaknade imorse så var det med en stor klump i magen. Jag hade bestämt mig för att göra en ny tid på kvalet. Jag visste att jag var tvungen att pricka allting perfekt för att lyckas med detta. Och så glad jag är nu att jag gjorde detta.

Jag var jättenöjd redan innan med den tiden jag hade gjort, men är jag såg att det var så oerhört många som gjorde bra tider på denna så var jag bara tvungen att försöka igen. Jag visste att jag hade lite mer i mig. Och en tid under 6 minuter vore ju häftigt.

5:58! Vilken enormt härlig känsla det är, när man laddar om för att göra det ännu bättre än sist, och samtidigt lyckas. Jag har lärt mig så oerhört mycket av det här. Framförallt att ta mig utanför bekvämlighetszonen. Ska bli spännande att se vad nästa kval WOD blir. Imorgon får vi veta!

  • olaenberg

    Detta är vad jag menar med att Kugga UPP !

    Way to GO TTTT !