Diskutera inlägget: Fas 2 – Fredrik Nilsson

Fas 2 – Fredrik Nilsson

fredde1

Ålder: 32år
Vikt: 89kg
Längd: 179cm
Civilstånd: Sambo 
Instagram: @nilssonfredde

Vad har fungerat bra efter att du avslutade Projektet 2012 ?

Det måste vara all den teknik jag har fått lära mig. innan projektet gick man på gymmet och lyfte i alla olika saker med dålig vetskap hur man tränar rätt. Nu när vi går in i fas 2 har jag en superbra grund gällande teknik och kosten.

Vad har fungerat sämre ?

Sämre var att jag själv inte kunde hålla formen. Satte andra saker än träningen i fokus och struntade i den där viktiga timman några gånger i veckan bara för att underhålla kroppen på en sunt sätt.

Huvudmål med Fas 2 ?

Sen några veckor tillbaka tog Ola kontakt med mig och fråga om jag var redo för Fas 2. Vilket passade mig perfekt! Jag hade redan innan satt några mål med träningen under 2014, och vad passar inte bättre än att göra dom under 4-klöverns vingar. Här kommer några huvudmål med Fas 2:

* Springa Starloppet 8km på under 35min

* Vara med på toughest i Umeå den 17e Maj (läs mer på www.toughest.se)

* Lägga mig på en normalvikt för mig och min kropp (mellan 76kg-78kg)

* Bibehålla den formen och sätta ut olika mål varje år för att hålla motivationen levande

  • Cyrre

    Kör hårt fredde!!

  • Markus Tiburzi

    Jag gillar att alla tre killar från första 4-klövern-projektet nu är tillbaka i olika former! =)