Diskutera inlägget: Följ min träning!

Följ min träning!

Ny klocka & mer därtill!

Suunto Ambit 2 S

suunto

Tack Åströms Ur & Optik 

Största skillnaden på den här och min förra är: inbyggd GPS, appar för utomhussimning samt pool(räknar längder och armtagslängd)
Var ut & testade den igår och alltid lika roligt att se hur jag kunnat gissa ganska rätt på längder och tider med alla års tränings vana. Direkt efter det så kopplade jag upp den med datorn som automatiskt synkar över passet med all info till Movescount, ett program Suunto tagit fram för att kunna dela med sig av/spara träning. Lika förvånad varje gång hur mycket man kan få ut av att trycka på start.. Här kommer ni framöver att kunna följa,kommentera & fråga om alla mina pass. Inblick i vad jag kört, hur långt, hur hårt och vart. Ungefär som Ola, Tomas & Mattias Koluzzeum.

Här är min sida : Movescount