Diskutera inlägget: Företagsfighten – Ett nytt projekt av oss på 4klövern

Företagsfighten – Ett nytt projekt av oss på 4klövern

företagsfighten

Som titeln låter. Vi är igång igen. Efter några månaders uppehåll så har vi bestämt oss för att fortsätta driva projekt. Denna gång i en liten annan tappning. Men fortfarande lika sporrande & peppande, hoppas vi!

Vi kommer driva ett projekt i sammarbete med Step In. Vi kallar det för “Företagsfighten”. Detta är ett projekt för att få igång en livsstilsförändring på företag. Kort & gott så kommer 3st El-företag tävla mot varandra (Caverion, Goodtech & Bravida). Vi har valt ut 11st “spelare” i varje företag som gör en fettsammansättnings-mätning & konditionstest i början och slutet, samt utflra diverse aktiviteter. Bland annat, antal steg, träningsaktiviteter, gruppträningsaktiviteter m.m. Allt detta kommer sedan räknas om i poäng. I slutändan av detta projekt så kommer vi se vilket elföretag som är det starkaste i Piteå.

Men det som ni läsare här främst kommer få ta del av är “SPETSEN“. Det är 1 person från varje företag som har blivit utvald. Denna person får extra hjälp av oss på 4klövern. Dessa 3 individer kommer även att blogga på vår sida. Och just eftersom projektet heter “Företagsfighten”, så kommer även dessa 3 tävla mot varandra i 4st tävlingar. Dessa tävlingar kommer givetvis filmas av oss på 4klövern och bli tittartävlingar för er följare, där ni har chans att vinna priser.

Projektet startar på måndag 30/3. Och pågår till Måndag den 15/6. mer info och film kommer inom kort!

Vi ses snart igen!