Diskutera inlägget: Formcheck och nytt ofrivilligt bröstupplägg!

Formcheck och nytt ofrivilligt bröstupplägg!


Dagsformen på X:et efter lite födelsdagmiddag för Svärfar!

Har under dom senaste 2 veckorna känt av min högeraxel vilket lett till en lite ommöblering i mitt bröst- och axelpass.

Har helt enkelt gjort så att jag vänt på upplägget och kör den övning som jag vanligtvis kör först t.ex. Bänk eller Press bakom nacke , sist i passet. Det stora problemet för axeln ligger just i pressövningarna så att vända på passen har gjort så att jag varit ordentligt uppvärmd och varit tvungen att köra på en lättare vikt i basövningarna. Det är inget jag skulle ha gjort om jag känt mig fräsch men nu ser läget ut som det gör och då funkar det här helt ok. Bra kontakt får man iaf!

Såhär kan ett pass se ut nu:

Uppvärming roturcuffen
Cablecross underifrån 3×15
flyes 3×10
Bröstpressar i maskin 3×12/10/8
Bänkpress 5×5

 • Anonym

  Riktigt inspirerande!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Grymt inspirerande! Fick genast en ide` =)

  Nice work the X !

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Chrille
  Din kommentar står bara på bilden, ej på inlägget!