Diskutera inlägget: Första träffen! På måndag startar projektet.

Första träffen! På måndag startar projektet.

Kalipermätning, måttband & genomgång av styrka + kost

Idag träffade vi alltså Markus & Fredrik som är 2 av våra 4 adepter som vi kommer hjälpa under 6 månaders tid. Detta kommer ni som sagt få följa här på bloggen och ni kommer få följa var och en med deras egna skriva texter i deras gästbloggar. Här kommer ni få ta del av deras framsteg m.m.

Idag har vi som sagt träffat dem och utfört kroppsmätningar och gått igenom deras träningsprogram samt kostprogram. Under veckan som gått så har Ola skrivit ihop ett kompendium som vi gett ut till våra adepter, där de bland annat får hjälp med lite recept, kostupplägg, nutrition runt träning, samt träningsscheman.

Kompendiet

6 månader är lång tid och det kommer bli spännande att se vilka framsteg våra personer kommer att nå. Vi tror stark på alla 4 och vet att alla kommer göra stora framsteg. Nu ska jag fixa ett konto för våra adepter så att de kan börja med sina gästbloggar så ni kan ta del av deras träning & vardag. Vi har ett krav på dem att de ska skriva 2 st / månad. Så ni kommer få läsa deras berättelser.

Som sagt, på Måndag den 9/1 startar detta projekt! Önska våra adepter lycka till!

 

 

 • Elias Nyström

  Sjukt roligt att få följa detta framöver!

 • Malin Bodin

  Tibbans krav borde vara att skriva en gång per dag.

 • Fredrik

  Är sjukt taggad! Och kommer bli fler en 2 blogginlägg / månad lovar ja =)

 • http://www.niklasjohansson.com NIklas

  Lycka till alla! Ska bli kul att följa!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Som sagt. kommer hända roliga saker här!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Sticker mellan med lite info. & rättelser !

  – Projektet pågår i 5 månader tom. sista Maj (ej i 6 mån)
  – Våra adepter kommer att skriva minimum 2 bloggar/månad MEN det får ej bli “julkalender stuket” med 1 inlägg/dag under 5 månaders tid, det blir to mutch & tar bort spänningen som byggs upp mellan uppdateringarna.
  – Samme var sjukt idag, honom kommer jag att träffa imorgon
  – Elin träffar jag till veckan när jag åker ner till Umeå

  Grymt skoj att detta verkar uppskattas av er läsare! Nu finns det ingen återvändo för våra adepter! Många kommer att hålla “ögonen öppna” =)

 • Elias Nyström

  Det skulle vara kul och intressant att få ta del av de kostprogran som ni utför! Kan vara bra tips till alla läsare! :)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Elias Nyström
  Visst skulle det vara en bra ide` Men jag kommer inte att lägga ut något som jag plöjt ner timmar på att sätta ihop. Finns en gräns på vad man kan lägga ut, tycker att vi skämmer bort er läsare nog mycket ändå =)

  Ifall du vill ha ett genomgående kostupplägg / träningsupplägg eller hjälp med diet så är du välkommen att kontakta mig personligen (mail, facebook) !