Diskutera inlägget: Vecka 7 Företagsfighten 2015 – Fredrik Marklund

Vecka 7 Företagsfighten 2015 – Fredrik Marklund

image

Ja, nu har det gått 7 veckor och detta har hänt:

Jag har gått ut rätt hårt träningsmässigt och härligt nog ÖKAT! Kroppen är lättare och nu har jag börjat springa. I början fanns en trötthet som jag inte var van, antagligen på grund av både förändrad kost och träning. Efter som tiden gått har också min trötthet gått! Jag har blivit piggare, fått mera energi! Kosten har inte varit ett stort problem att ändra, mera bara köra huvudet i väggen. Är inte roligt alla dagar men ett måste. Har hittat en nivå som fungerar:-)

Träning med coachning är fantastiskt på många sätt. Det är både roligt och mer jobbigt än om jag tränat själv. Jag får peppning och jag lär mig att utföra övningarna på rätt sätt. Mycket av det jag lärt mig kommer jag ta med mig efter denna period när jag börjar träna själv.

Roligt med tävlingar där vi alla får både välja tävlingsmoment men också prova på nya saker. Nästa gång är det min tur att välja, det blir kul.

// Fredrik

 • lolga

  If you are looking for some new video games to play, Lost Ark is a good choice for you. Lolga.com will let you know more about the game. Lost Ark is a 3D fantasy MMORPG with RPG https://www.lolga.com/lost-ark-gold elements, non-targeting combat system, stunning visuals and skill effects and lots of things to explore. Published by Smilegate, Lost Ark is favored by players all over the world. Players can discover unique islands in the game when they explore the World Map abroad their own ships. Here are the major game features that make it popular with gamers.

  Main Features of Lost Ark
  Set Sail for Adventure
  Explore the world on your http://www.lolga.com own Ark to discover unique areas or hunt for treasure!
  Multiple Classes
  Seven Classes revealed thus far with up to eighteen in total awaiting release.
  Raid Bosses and Cinematic Dungeons
  Team up to defeat powerful Lost Ark Gold bosses on interactive battlegrounds.
  The Colosseum
  Challenge other players to combat in 1v1 or 3v3 PvP matches.
  Tripod Skill System
  Mix different skill elements to perform different variants of the same base Skills.
  Mini Games
  Take a break at the local tavern and challenge players to a monster card game or keg drinking contest.
  Live Your Life
  Mine, fish, dig for artifacts, chop trees, and practice other life skills to collect valuable Resources.
  Island Ownership
  Conquer and manage your own island as you see fit.

 • https://www.orologi.is surch0306