Diskutera inlägget: Fredrik Nilsson – CrossFit Test (film)

Fredrik Nilsson – CrossFit Test (film)

Vecka nummer sju…

…är slagen och träningen flyter på i vanlig ordning. Har lagt mig på en vikt som jag kommer hålla fram mot försommaren, innan det är tid för en liten deff!

Fick följa med Tomas på ett crossFit pass i torsdags för första gången i mitt liv!! för att få en försmak på vad jag har att vänta mig när vi gör om mitt tränings schema. Och kan bara säga att det var 10gånger jobbigare än jag föreställt mig! Tanken är att vi ska köra samma pass inför den sista veckan i projektet och se om jag har förbättrat tiden. (vilket jag hoppas och tror) Ni som ser filmen märker säkert att alla övningar är inte helt strikta om man kan säga så. MEN! när vi gör slutprovet så kommer allt att ske enligt crossfit´s regelbok.

Nu till veckan…

…tar jag 5dagars vila från gymmet och åker på en fjällenresa till hemavan med några polare för lite bräda och god mat. För att sedan komma tillbaka med nya krafter och ännu mera tagg!! PS! jag vill tacka 4-klövern för det snygga & sköna linnet jag fick! Det säljs på deras hemsida!

Over And Out! // Fredde Nilsson

 • Victor

  Vad är det för härlig kombination linne/tshirt Fredrik kör med, med såna väl utvalda ord på ryggen?

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   @Victor

   Det är ett 4klövern Linne som går att köpa på i vår webshop Klicka på SHOP på menyerna högst upp så kommer du dit. Observera dock att just detta linne är litet i storlek, Fredde har på sig i storlek XL på filmen. Alla andra plagg är annars normala i storleken.

   @Mattias

   Finns väldigt mycket, men omvänd pecdec, högt drag bakom öron eller utåtrotationsövningar tycker jag är väldigt bra övningar för baksida.

   @Fredrik Nilsson

   Grymt bra insats här må jag säga. Jag tror inte folk förstår hur jobbigt detta är. Du kommer bli en maskin till sommaren!

 • Mattias

  Har ni någon nice övning för baksida axlar?

 • tibban

  Otroligt imponerande! Jag hade aldrig kommit levande ur det där!

 • Classe

  Ruskigt bra krigat Fredde!

  Undrar om man sa pröva på det där någon gång…

 • Fredde Nilsson

  Det var sjuk jobbigt! Men tycker def att alla borde prova samma eller nått liknande…. Roligt och man fick bra pump i kroppen =)

 • http://www.4-klovern.se mattias

  Imponerande att du spöar tomme fredde, om man tänker att i och med viktvästen på tomme så kör ni samma viktklass:)

  FREAK!

 • Full påse (året runt)

  Mycket bra insats Fredde!
  Känns som att Tomme får snäppa upp flåset & styrkan om han ska ha en chans på CrossFit SM

 • Agent inom Crossfit

  Känns som om Tomme borde lägga ner sin satsning på crossfit SM och istället coacha fram Fredde till SM. Som uppenbarligen har mer talang än tomas själv i diciplinen.

  Bara en tanke!

 • Elin

  Härligt jobbat – det luktar succé:)

 • Full påse (året runt)

  Kan inte annat än hålla med!
  Tyvärr, verkar det som att sanningen är på väg ikapp Tomas.Å nu när fler personer vågar pröva på CrossFit!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Riktigt bra insats & tid Fredde! Får du bara upp lite mera flås & styrka så kan nog TTTT få rätt så bra sparring av dig!

  Detta kommer att bli ruskigt intessant!