Diskutera inlägget: Fredrik Nilsson – Nytt Träningsschema

Fredrik Nilsson – Nytt Träningsschema

Lite mera än halva tiden har gått i detta projekt, och allt flyter på riktigt bra! Den första träningshalvan har jag fokuserat mycket på att droppa till en vikt som har varit mer lämpligt för min längd/kropp, och gällande styrke biten så har jag inte kört på några tunga vikter, utan istället många repetitioner. Men nu i måndags så fick jag mitt nya schema där inriktningen är mycket mot crossfit blandat med tunga styrkeövningar. I torsdags körde jag ett litet mixpass som var riktigt skoj!

Uppvärmning: 20min på bandet

Roddmaskin: 1000m

Crossfit: 5 rundor på tid

 • Dips – 20st
 • Stående bicepscurl – 20st (30kg)
 • Armhävningar – 20st

Efter det så gick vi in och körde lite thaiboxning i 20min som avslutning, vilket resulterade i massor av blåmärken och lårkakor!

Nu är det lördag morgon och kroppen ska snart få smaka på en proteinshake, och sen iväg till gymmet för ett nytt crossfit-pass! Hade tänkt kolla med crossfitmästaren Tomme om att ev filma en nya film där jag kör ett pass tillsammans med han =)

Ha det bra tills nästa gång!! // Fredde

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Grymt Fredde! Vad blev tiden? ;)

  Att köra ett pass tillsammans blir guld! jag har en tanke ;)

 • Fredde Nilsson

  Råkade komma åt klockan när jag gjorde dips och såg det när jag var klar…. men ska göra samma sak nästa vecka göra ett nytt försök med tiden =) Vore skoj att köra ett nytt pass med dig nån dag =)

 • elin

  Sjukt bra jobb fredde! Passet i lät skoj_ jag är också sugen på att lägga in lite mer fart i styrkan. några tips tomme? ;) jag vill ju fortfarande jobba mot målen! Lycka till med träningen! Elin

 • samme

  kanske man skulle prova på ett sådant pass bara för att bryta mönster.
  vi tre eller 4 kanske skulle kunna träna tillsammans nån gång då det passar med tomme som instruktör