Diskutera inlägget: Fredrik Nilsson – Rutiner

Fredrik Nilsson – Rutiner

(pizza står inte längre på menyn)

Nu är femte veckan startad och rutinerna gällande morgon & kvällsträningen känns mer som en självklarhet mot för ursäkterna som förr  var  (usch, blää, ork it, tränar i morrn istället, tror jag är sjuk- bäst att vila idag)

När det gäller kosten så var det rätt svårt att ståemot den där pizzan & skorvet till middag som var väldigt lättlagat och enkelt att diska… samma gällde när flickvännen satt med en stor och härlig godispåse framför kvällsfilmen, och själv satt man som en stövare i koppel vid köksbordet!  Men när man väl fick rutin på det med, så är det hemlagad mat som gäller, utan dom där onödiga kolhydraterna! gott och nyttigt!

Sen måste jag få ta av mig hatten och säga ett extra stort tack till alla er som har orken att följa oss här på bloggen, och kommer fram på gymmet, stan, ica och peppar oss extra mycket! Ni ger oss den extra energikicken vi behöver! TACK!

Sen givetvis ett jätte stort tack till grabbarna på 4-klövern som lägger all den tid och energi på oss adepter! Och som Tibban och Elin skrev att vi ska fira detta med en fest när vi nått slutet och våra mål, kan jag säga att jag tar på mig den uppgiften att fixa en riktig fest i en äkta 4-klöver-anda!  som den festfixare man är =)

// Fredde

 

 

 

 

 

 • Elin

  Vad duktig du är Fredde, kul med fina resultat också! Festen låter prima, då ska vi se till att ha mycket att fira:)

 • haaal

  Fredde, jag längtar till festen!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Du är grym Fredde! Ser fram emot nästa invägning =)

  @ haaal
  Du får vara med på festen om du når dina mål =)

 • Fredde

  Ni ska se att festen kommer bli magisk! =)
  Klart du ska med med haaal ;)