Diskutera inlägget: Fredrik Nilsson – Slutspurten

Fredrik Nilsson – Slutspurten

Detta projekt börjar lida mot sitt slut! och den sista växeln åker in… Idag fredag har jag haft träff med Tomme där vi lagt upp ett träningsprogram för mina sista 18 dagar. Det blir en rolig och tuff period detta med mycke träning och något typ av diet-kost. Det vi även har lagt in är ett nytt försök på crossfit utmaningen som jag filmade ihop med Tomme, där jag ska “försöka” slå den förra tiden. Sen kommer såklart det många har väntat på!!…. före och efter bilderna på oss adepter! och jag kan ju själv säga att jag inte sett förebildena sen vi tog dom, och det ska bli otroligt skoj att se vad jag och dom andra lyckast göra med våra kroppar på dessa veckor.

I Helgen tar jag en paus i 2 dagar från gymmet och åker upp till fjällen och bygger lite på några stugor istället, och kommer tillbaka med mer energi för om sista dagarna! Ha en trevlig helg alla läsare!

Good Things Come To Those Who Works Their Asses Off And Never Give Up!

// Fredde

  • http://www.4-klovern.se ola

    Kommer att bli extremt intressanta sista veckor detta! Är helt säker på att du kommer lyckas bra Fredde!

  • Madde

    Lycka till och håll modet uppe dom sista veckorna! Ska bli megaspännande att se före- och efterbilderna! Du är duktig, och vilken motivation du har! :) Kramar!