Diskutera inlägget: Gästbloggare – Pär Pahlin “Att tappa 10% kroppsfett”

Gästbloggare – Pär Pahlin “Att tappa 10% kroppsfett”

Pelle P 10 Proc BF down

Att det ska ta 28 år innan man hittar en sån här form…

För drygt ett år sedan (September 2012) var jag upp och vände på 91 pannor. Det var då jag fick upp ögonen att jag inte riktigt såg ut som jag ville se ut. Har under vintern tränat själv lite sporadiskt med löpning och gymmat. MEN utan ett direkt mål. Ett mål är viktigt att sätta upp! Vare sig det är att tappa 5kg eller pressa 120kg i bänken, så sätt upp ett mål som du kan sträva efter och inte tänka som jag gjorde.

Jag tänkte lite såhär: “Fan, den här kaggen får jag fan aldrig bort!” eller efter att man löpt 2 veckor “Fan, det här ger ju inget!”. Det är viktigt att inte gå ut för hårt, att man inte tänker “Nu jävlar, nu ska jag träna 8 ggr i veckan och bli smal” hitta istället en balans i ditt vardagliga liv. Hitta en nivå som känns bra och du känner att du kan hålla. Det är det största misstag JAG gjort, kört för hårt i början och tröttnat för att jag inte fått ett resultat direkt.

Nu under 11 veckor har jag med hjälp av Ola kört en lite striktare diet och träningsupplägg. Det har känts otroligt bra att få ett resultat som man kan vara stolt och nöjd över. Och det har inte krävts speciellt mycket att komma dit!

Det jag gjort är att lägga om min kost, ökat träningen och minskat portionerna. Jag har ätit väldigt gott men samtidigt nyttigt med hjälp av olika recept från 4-klövern. Är förvånad över hur pass lätt det har gått, man behöver inte (och ska inte) svälta sig för att gå ner i vikt. Träna, ät BRA mat och håll i, så når du dina mål också.

För första gången i mitt liv har jag känt mig mer “avundsjuk” på dom som går till gymmet, istället på dom som går mot krogen =D

Stort tack till 4-klövern och OEC för inspiration och motivation!

// Pär Pahlin

 • Samuel Blomquist

  Kul att se Pär! Grymt bra jobbat. Om än jag inte tappat mitt träningstagg än så måste jag säga att det är motiverande att se dina resultat! Som du skriver om hur viktig balansen i livet är och hur dåligt det är med för hårda rivstarter kan jag inget mer säga än WORD.

 • S.G

  Imponerande Palle. Riktigt bra jobbat !

 • Hanna E

  Imponerande, grymt bra jobbat!

 • Kent D

  Riktigt bra reflektioner! Bra Jobb Pär!