Diskutera inlägget: Glöm inte bort det viktigaste träningsredskapet

Glöm inte bort det viktigaste träningsredskapet

I dagens samhälle så kretsar det mesta om att hitta de nyaste, finaste, dyraste och mest annorlunda träningsredskapen som finns. Jag vet, jag är likadan. Jag älskar allting nytt som kan tillfredställa min träning ännu mer. Jag köper Kettlebells, viktvästar m.m. i hopp om att jag ska komma i bättre form. Men vilket redskap är det vi har glömt bort? Jo kroppen.

Kroppen är det viktigaste redskapet ni äger. Med den kan ni göra allting. Det behöver inte alltid komplicera till det. Med kroppen så kan du välja motstånd själv. Vill du få det tyngre, jaa jobba explosivt eller snabbt. Vill du träna uthållighet, Träna långsammare och med en lättare belastning. Alla möjligheter finns, det är bara ni som bestämmer era gränser.

Fundera gärna lite kring detta och säg vad ni tycker?