Diskutera inlägget: Häktiska första dagar i Turkiet (Del 1)

Häktiska första dagar i Turkiet (Del 1)

Igår anlände vi till Turkiet som sagt där vi ska hålla vår hälsoresa för 72 st resenärer från Sverige. Resenärerna anländer sent på Söndag kväll så igår hade vi en hel del möten med personalen här för att se till så att allting finns tillgängligt när vi ska dra igång. Samt att vi har rekat hela området som vi ska hålla till på. Vi har även hunnit med att skriva en veckoplan (Välkomstbrev) som resenärerna ska få vid ankomst. Så nu börjar allting vara så gott som fixat.

Vi han faktiskt med att gå på SPA igår vilket var det enda som vi hann göra utanför jobbtid. Dock ett 2 timmars SPA med Hamam, Helkroppsmassage, ansiktsmask m.m. Bland det bästa jag gjort måste jag säga. Enbart 650kr, men vi fick en hel del rabatt för att vi ska jobba här. Går på 1500kr i vanliga fall här. Så definitivt värt det.

Imorse så har vi rekat löprundan och stavgångsrundan, så nu ska vi faktiskt ta vara på solen här och sola i en 2-3 timmar. Det är Ca: 22 grader och sol/moln ute nu.

(Ps. Blogspot är tydligen under en rättslig tvist här i Turkiet vilket innebär att jag inte kommer åt att läsa bloggen något själv. Dock så kan jag uppdatera den. Tur va?)

Återkommer med lite roligare inlägg senare med Filmer, bilder, osv…

  • Anonymous

    >Fan va najs att få vara utomlands och träna… och för dig. Få betalt för de tillome! *thumbsup*