Diskutera inlägget: Helgens 1:km intervaller på LF Arena

Helgens 1:km intervaller på LF Arena

“Plattan i mattan” var upplägget på intervall nr.2
Denna helg så dammade vi återigen av några 1km Intervaller uppe på LF Arena. Startfältet denna helg blev tyvärr “glesare” än vad vi hade hoppats på. Som vanligt är många sugna under veckan men så fort det verkligen bränner till för lite tävling mot sig själv & andra bangar folk ur. 1 nytt tillskott var trots allt på plats nämligen Petter Larsson som var hemma i Piteå över hegen. Alltid skoj med Petter som ständigt har smilgroparna “högt uppdragna” !
3st intervaller blev det.

Tider:

1 km intervall 1. 3.20-3.40 tempo i ganska så tät klunga.

1 km intervall 2. FULLT ÖS!
Tomas Åström: 3.10

Ola Enberg: 3.12
Mattias Jonsson: 3.15
Petter Larsson: 3.18

1 km intervall 3. 3.20-3.40 låg tiderna mellan i eget tempo för alla.

 
Bör tilläggas att Petter sprang alla sina intervaller på “cirkus samma tid” och mer såg detta som en kul grej. Hade det vart tal om längre distanser så hade samtliga 4Klöver medlemmar fått pisk med brutalt många minuter!Tuff spurt mellan “X:et” och DieTo på intervall 3Samlad trupp under 1:a intervallen
 • Ola Enberg

  >FAN Petter vilka buggar du har! på bild.1 (givetvis IRL också) Byt konditionsidrott mot tung styrka =) DÅ blir GARANTERAT Davvan nöjd =)

 • PetterLarsson

  >Haha! Den dagen jag kommer köra tung styrka är nog långt borta. Jag skulle ju dock behöva köra det redan i dagsläget för att utvecklas men det är ju så sjukt tråkigt.

 • Matte "extreme" Jonsson

  >Nej nej petter, du har bara tränat med fel personer eller själv i gymmet. Kom och kör nått pass meed oss i sommar så kommer du ändra dig. Har man sånna buggar som du har kan man inte slösa dom på konditionsidrott, själv hade jag kunnat offra bägge mina lilltår för att få ben i din kaliber;)

 • Håkan

  >Ruggiga tider! är ju nästan elitnivå.