Diskutera inlägget: Helgens 1:km intervaller

Helgens 1:km intervaller

Helgens 1:km intervaller på LF blev inte av. Alla körde någon egen typ av löpning istället. Jag själv hängde på Hannah på en löprunda runt Nydalasjön. Jag tog för givet att det skulle bli en lugn runda med utrymme för lite “svammel & surr” MEN ack så fel jag hade.
8 km stod på schemat och Hannah öpppnade i en rusande fart, jag kände redan efter 2 km att jag var nära på att ge upp, men allt eftersom kom jag in i “andra andningen” och orkade hänga på! När vi slutligen kämpat oss i mål och Hannah visar mig tiden för rundan så förstår jag varför det kändes så jobbigt. Vi höll nämligen ett tempo på strax över 4.20 min/km.

Nästa helg blir mest troligt sommarens 1:a Coopertest Beslut tas i början på denna vecka.

  • Matte "extreme" Jonsson

    >Ojoj man hör ju att du kommer bli ruskigt farlig på cooper;)