Diskutera inlägget: Holistic Winter Open – 6 dagar kvar till tävling

Holistic Winter Open – 6 dagar kvar till tävling

Idag är det 6 dagar kvar. Snart är det dags! Spänd av förväntan, men ändå väldigt lugn i kroppen. Att ta sig vidare till final var liksom bara en bonus för mig. Kommer gå in med en riktigt god känsla inför tävlingen. Formen känns förvånansvärt bra. Jag är upp och lyfter på vikter jag gjorde för 1 år sedan innan jag skadade mig, och på vissa övningar till och med lite tyngre. Pulsen är bra, men inte 100%. Men med lite tävlingsadrenalin ska jag nog lyckas få ut det sista extra.

Imorgon lanseras 2 av eventen för helgen. 1 event får jag veta på plats. Och skulle jag gå vidare bland de 8 bästa så väntar 2 event till på söndagen. Hoppas att det är något som passar mig. Direkt när det blir för tunga vikter så gynnas tyvärr inte jag. Men, jag ser allt som en utmaning. Så som sagt, snart är det dags!

90kg OH-squat – äntligen tillbaka på sammavikt som innan jag skadade mig. nu Kuggar vi Vidare

  • olaenberg

    SNYGGT ! och MYCKET spännande =)