Diskutera inlägget: Holistic Winter Open – Jag är vidare till final

Holistic Winter Open – Jag är vidare till final

bild(5)

Tävlingen som jag gick in mot med noll förväntningar, tävlingen som jag gjorde för att på något sätt hitta tagget i att tävla igen efter 1 års uppehåll. Jag ljuger om jag säger att jag efter första eventet fick lite krav på mig själv. Jag kände att det var möjligt att kvala vidare. Även fast jag var nöjd. Men det är väl positivt att man strävar framåt.

Jag kom 10:a i kvalet av 35 tävlande. de 12 bästa kvalar vidare till finalen som är i Luleå 15-16/2. Det trodde jag inte efter event 2. Men det ska bli grymt skoj. Det är ju därför man gör detta, för att stå tillsammans och kämpa. Och jag ska banne mig kämpa. Även om jag kommer sist i finalen så kommer jag vara super nöjd bara jag har gjort det jag känner att jag kunde få ur mig under dagen.

Så om 2 veckor smällar det!

(Om ni missat filmerna från kvalen så kan ni scrolla ner lite längre ner på sidan så hittar ni dem)

  • olaenberg

    Riktigt NICE !