Diskutera inlägget: Holistic winter open – kval WOD 2 – avklarad

Holistic winter open – kval WOD 2 – avklarad

bild(4)

Då var det sista kval-passet klart. Ett pass som på förhand passade mig bra, mycket teknik moment som jag gillar. Men det visade sig vara det som blev mitt fall. Jag kom som aldrig in i någon bra rytm. Jag gjorde passet två gånger, men jag hade bara en stress i kroppen rakt igenom.

På filmen nedan ser ni en summering av båda försöken. Tyvärr så tror jag inte min tid kommer att räcka till något avancemang. Men det får vi se imorgon. Men oavsett hur det går så är jag jättenöjd. Jag började träna för detta 2 veckor innan tävlingen skulle äga rum, och visste att jag inte skulle kunna hävda mig. Jag gjorde det som en rolig grej. Och roligt har det varit;)

Ha en grym vecka!

  • olaenberg

    Bra krigat TTTT !

    Synd att du ej fick ut MAX. Men det kanske räcker till final ändå !? =)