Diskutera inlägget: Ibland är det inte vackert, men vikten ska bara upp!

Ibland är det inte vackert, men vikten ska bara upp!

 

Idag var det åter igen dax för ett ryggpass på step in. Gick in för att klara av mitt mål till jul i mark, 190 kg x 3 reps och det fixade jag. Det var kanske inte världens vackraste lyft och trotts att formen inte kändes 100procentig så skulle det bara upp.

Med rätt inställning och tagg kommer man rätt långt:)

 

 • Gustav “Gugge” Magnusson

  Stabilt X!

 • Pajasshow pokalen

  Du inspirerar oss alla X-man! Härligt, du är ej långt från ditt mål på 230 kg för året!

 • http://www.4-klovern.se mattias

  Tackar:)

  @Pajasshow pokalen. Kul att jag kan inspirerar dig och förhoppningsvis andra:) Målet på 230 är tyvärr en bit bort men med tanke på hur året sett ut är iaf markresultatet över förväntan. Siktar på att ha kört en 3 på 195 till årsskiftet. Bara att hoppas att den positiva trenden jag är inne i just nu fortsätter!

 • Chrille

  Bra mark! Dax att inse att du håller en ganska hög nivå

 • Jesse

  Vad väger du in på just nu X:et?

 • Johan

  Tycker att Chrille har en bra poäng med att du kanske bör inse hur pass bra du är!
  Kan personligen finna det ganska så patetiskt att du ständigt nedvärderar dig själv för att sedan gå in i gymmet och dra 2.5ggr kroppsvikten i mark! (80×2.5:200kg)
  Antingen har du övermänskliga krav på dig själv eller så är det dags att du vaknat upp!
  Förstår att du jämför dig med dina träningskompisar, men var objektiv! dessa kanske redan är långt framme i jämförelse med många andra!
  Du är grym Matte inse det!

 • http://www.4-klovern.se mattias

  @chrille: Tackar tackar, haha ja får väl inse det iaf när det kommer till ryggen som är min klart starkaste muskelgrupp;)

  @Jesse: Jag väger in på 83-84 kg morgonvikt för tillfället på 191 cm.

  @Johan: Jadu johan, vet att jag kan vara lite nedvärderande mot mig själv, dock inte när det kommer till min styrka i ryggen. den är jag rätt nöjd med. Mark, roddar och chins är väl kanske mina absolut bästa övningar och där går jag verkligen framåt också.
  Men ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte att jag besitter nån superstyrka för att i princip ha tränat seriöst i snart 10 år. Även om det är kul att öka i styrka så vill jag inget hellre än att öka i muskelmassa och det går segt må jag säga. Så att jag jämför mig med mina träningskompisar som tränat lika länge tycker jag är rätt rimligt även om genetiken och vardagen spelar in en hel del.

  Jag tror dom flesta som tränat en längre tid tycker det är lite jobbigt om man ser nån i gymmet som tränat halvseriöst 1 år uppnår samma resultat som man själv gjort på kanske 3 år. Det gör att man lätt nedvärderar sig själv även om det från min sida inte är superseriöst, så mycket annat i livet som är viktigare än att bygga på sig lite massa, ibland är det dock lätt att glömma:)

  Tack för en bra kommentar!

 • Johan

  Hur mycket vill du väga?

  Du är nog en förebild för många Mattias. Man behöver ej dra 300 i mark för att inspirera, man kan inspirera på många andra sätt med. Tycker du verkar vara en ruskigt skön dude, men jag blir som sagt lite less när du överdriver din självironi (räcker med 25% av den du gör)
  Keep up och lycka till med ditt mål på +200kg

 • http://www.4-klovern.se mattias

  @Johan: Som jag sa i en av frågefilmerna så har jag som dröm att tävla på t.ex. tammerpokalen eller liknande och då krävs det nog att jag väger kanske 94 kg morgonvikt i samma form som jag är nu. Självklart kan man ju ställa upp med vilken vikt som helst men om man nu ska tävla så vill man ju iaf ha en möjlighet att kunna prestera en ok placering också:)

  Kul om det är så att man är en förebild och inspirerar, jag känner mig stolt i så fall!

  Förstår att självironin kommer fram som en gnutta överdriven. Har blivit en rolig grej som vi kört med inom klövern så kan förstå att det kan tolkas som lite dryg från en utomstående.

  Tack, jag kommer kötta vidare och har faktiskt tagit 200 en gång för cirka 1 år sedan men jag är starkare nu så jag gissar att 205 finns i kroppen för tillfället.