Diskutera inlägget: Idag utbildar jag mig till Personlig tränare!

Idag utbildar jag mig till Personlig tränare!

Ja, idag så drar utbildningen igång. Personlig tränare som kommer pågå i 3 veckor. Jag har ju redan en hel del utbildningar i bagaget runt området kost & hälsa, men inte direkt en utbildning som säger att jag är Lic. PT. Så detta kommer bli riktigt skoj. Dock så kommer jag nog vara rätt så trött i huvudet efter dessa 3 veckor, då jag har tänkt jobba en hel del på sidan om också. Menmen, är man dum så får kroppen lida. Kommer att komma med mer info om vad vi har gjort på utbildningen lite senare!

Ha en trevlig Måndag!

 • http://hamer.blogg.se/ Hannah E

  Lycka till Tomas!!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Ojojo vad jag hade velat vara med ! =(

 • Niwa

  Var utbildar du dig? S.A.F.E? Hur mycket kostar utbildningen? Lycka till!

 • Jan D

  Kan bara önska dig lycka till, hoppas och tror att du kommer bli betydligt bättre än 99% av alla andra “utbildade” PT’s som bara rapar upp saker utan att ha minsta förståelse för de anatomiska strukturerna som kan skadas eller varför.