Diskutera inlägget: Imorgon öppnar nya förbättrade Sensia

Imorgon öppnar nya förbättrade Sensia

Imorgon öppnar nya Sensia i stan. Hela helgen har vi hållit på att flytta. Och jag måste säga, att det kommer bli GRYMT! Jag fullkomligt älskar vissa delar av gymmet, och jag tror även att många andra också kommer att göra det.

Det här är några saker som ni kan förvänta er på gymmet i stan.

– 2 Nya lyftarpodier
– 2 Nya skivstänger- 5,5 meter långt chinsräcke
– Mer hantlar
– Fler viktskivor (Fullstora Bumper vikter)
– Fler konditionsmaskiner
– Fler maskiner
– Nya spinningcyklar & oerhört fräsch spinning sal.
– 3 Gruppträningshallar
– Med massa mera smått och gott.

Bumber vikter, Hantlar & Lyftarpodie (Obs! podiet blir helt klart inom kort, det blir svarta gummimattor hela vägen med en plåtram runt hela)

bild 3

Maskindel, Spinningsal & IW sal
bild 2

Sandsäck, Chinsräcke, Olympiska ringar, Rehab yta
bild 1

Men det som många har glömt bort eller missat är att vi i Januari även kommer öppna upp gymmet på Furunäset igen, denna gång i källaren på FURU. Ca: 500kvm. Och jag lovar att även det gymmet kommer bli grymt bra. Jag skriver inte ut några detaljer där ännu. Jag kommer nog träna till stor del på Furu. Det kommer finnas allt jag behöver där. Det bästa med det här är att man får tillgång till 2 gym, för samma pris. Många är rädd att det kommer bli trångt. Okej, kanske första månanden, innan vi har öppnat upp på Furu. Men efter det kommer det vara exakt som innan, om inte bättre med tanke på allt vi har förbättrat.

Så kom och kika förbi Imorgon (Måndag 9/12) på Sensia i stan. Från 06:00 på morgon. Se det fräschaste gymmet i Piteå! Välkomna!

OBS! Varning för promotion OBS!