Diskutera inlägget: Inofficiell premiär på rullskidbanan vid lindbäcksstadion

Inofficiell premiär på rullskidbanan vid lindbäcksstadion

Idag var jag och davvan ute och sprang 1 timma i det magiska vädret runt valsberget. Vilken härlig känsla det är att kunna springa igen.

Därefter testade David den nyasfalterade rullskidbanan på lindbäcksstadion. Om jag inte missminner mig kommer man kunna åka på Ca: 2,5km asfalt. Rullskidbanan på lindbäcksstadion har premiär den 7:e Juli!

Ha en trevlig dag!

 • greene goblin

  >Får man åka inlines där också?

 • David

  >2.9 km kommer att finnas för tillgång om någon vecka !!
  Green Goblin : Ja det får man, allt är självklart på egen risk :)

  Har ni funderingar kring att köpa rullskidor är det bara att skriva här på bloggen så ska jag besvara. Kan även rekommendera min far om ni vill investera ett par direkt. Han säljer One Way:s rullskidor !

  Piteå vallabod
  Bullerviksvägen 44
  Piteå