Diskutera inlägget: Jul & någon sorts comeback.

Jul & någon sorts comeback.

Att vinna tillbaka läsare som förut uppskattat mina inlägg är inte mitt syfte. Jag vet att folk kontinuerligt vill mättas av textflöde som ska inspirera, göra gott & få icke drivna till att prestera. Är tacksam över att jag har den friheten här på sidan att förmedla när jag har något som förmedlas bör. Och att andra verkligen sköter den här sidan på ett betydligt mer ypperligt sätt än mig själv. De här månaderna gick allt till att få ihop sidor i tidningen.

Ibland är jag där, ibland inte. Jag hade kunnat skriva om min vardag, om hur pusslet som i tanken redan var lagt revs upp och hur jag förtvivlat sökt bitar som inte funnits. Någonstans där så tappade jag. Tappade både den röda tråd i träning som följt mig sedan barnsben samt den ro som sakta byggts upp under sommaren. Aldrig behövt gräva djupare än den här hösten. Den är förbi.

Nytt blir 2013 med tack & lov andra förutsättningar till att bli bättre på det jag verkligen vill bli bättre på.

De som följt mig de sista 2 årens skrivande här & i Piteå-Tidningen vet att jag inte lämnat ut mig själv på det sättet man kanske väntar sig, lite mer i 3:e person. Tänkte att det skulle bli ett nyårslöfte, inte för att jag tror det finns alltför stor skara som intresserar sig på samma sätt i min träning som i mina 3 vänners. Men here goes. Kommer ge en inblick i min träning, kost & tänk kring passen. Nu när Ö till Ö känns inom räckhåll att vinna igen.

Being David.

 • http://www.4-klovern.se ola

  Fan vad skoj att se dig göra ett “gästspel” Davvan !! Låter som ett ultimat nyårslöfte ur bloggsynpunkt :)

  Vi ser fram emot en mera aktiv being David under 2013 !!

 • mattias h

  Håller med Ola kul att du verkar ha börjat vägen upp ur källarn. Fördelen med tyngre stunder i livet är att bara man kravlar sig upp gör det en så mycket starkare! Tror snarare att det kommer att göra dig bättre på sikt nu då du för 1:a gången i ditt liv fått en lite längre återhämtningsperiod. Snart kan vi börja nedräkningen då vi är på rätt år och komma i bättre form än nånsin inför 2013 års utmaningar.

  Enda orosmolnet är väl hur fan jag ens ska komma nära dig i löpningen………

  Ps:meriterna är inskickade:)

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Kul att få ta del av din träning här på bloggen. Det längtar vi efter ;)