Diskutera inlägget: Känslan av att LYFTA

Känslan av att LYFTA

Ibland kommer man till stunder i ens träning, då man saknar den där känslan. Känslan kan vara allt från ett välbefinnande, men känslan kan också vara förmågan att kunna passera sina begränsningar. För mig handlar träning om att ta sig till nästa nivå. Det behöver inte alltid vara att jag måste lyfta tyngre vikter, utan för mig kan nästa nivå betyda att jag gjort något som jag är nöjd med under träning. Att klara av min målsättning för dagen.

Det handlar om…

…att sätta upp realistiska mål för sig själv. Jag har tyvärr satt upp för höga målsättningar som jag inte klarade av att utföra. Detta blir för mig ett misslyckande i att ta min träning till nästa nivå. Men, varje misslyckande är ett steg närmare till att lyckas.

För tillfället saknar jag gnista. Glöden. Det där som skriker på mig inombords att jag ska gå utanför min comfort zone. Jag har känt detta komma krypandes den sista månaden. För tillfället är träningen en gråzon där jag varken känner eufori eller tröstlöshet. MEN! Jag känner mig, detta är en känsla som kommer och går. Alla känner det ibland. Jag vet att jag kommer igen, Jag kommer tillbaka. Ge mig bara några dagar, kanske veckor, så är jag där igen!

Jag är bara så less på att ha så mycket kraft & energi i kroppen, utan att lyckas LYFTA!

 • mattias h

  Så satans rätt att spänna bågen ordentligt. I ett land där ingen ska sticka ut och aldrig sikta högt är det skönt att det finns dom som vågar. <so what om det inte går som man vill du försökte åtminstone. Fortsätt så!

 • http://www.4-klovern.se david

  Väldigt väldigt sant. Så länge man fortsätter tro & känner sig själv bra så kommer man tillbaka till den känslan när allt bara flyter.

 • http://www.4-klovern.se ola

  Bra & tänkvärd text T4 !! Du är snart uppe på hög nivå igen !!

  Jag ska personligen elda på dig & tvinga dig till att #kugga #upp !!