Diskutera inlägget: Känslan av att vila

Känslan av att vila

Jag har på de 3 senaste veckorna haft riktigt dåliga träningsveckor. Träningen har varit det som kommit väldigt långt bak på min prioriteringslista. Det har funnits mycket som jag har varit tvungen att göra innan jag har haft tid med träningen. Dock när jag väl har tränat så har träningen gått väldigt bra. Men det är när man just vilar, eller ofrivilligt vilar från träningen som det dyker upp en hel del tankar i ens huvud.

Har ni någonsin varit med om att träningen som ni hade planerat inte blev av och istället går man hemma med grymt dåligt samvete? Jag tror nog alla har känt detta. Tänk så här isället. Varför gräva ner sig ännu djupare genom att ha dåligt samvete över detta också. Kan man då försöka gå med känslan av att, detta var nog det jag behövde idag så ska ni se att ni kommer må mycket bättre. Att ha dåligt samvete får er bara att må ännu sämre.

Dock vill jag också att ni ska vara medvetna om att det inte går att komma med ursäkten att detta var nog det jag behövde idag, VARJE dag. Utan det handlar om att förstå vad sin kropp behöver för tillfället.

Sååå, var nöjd över det ni gjort & skippa det dåliga samvetet. Good Luck!

 

 

 • Ullis

  Ja, det är en välbekant känsla, det där samvetet. Plus att det kryper i kroppen på en. Ingen behaglig känsla.

 • Pean

  Jag känner igen mig rätt bra där, för det är ju ganska lätt hänt! ibland önskar man att man hade ett 7-16 jobb och inga andra åtaganden efter kl 16.00. Men det är ju bara och köra på, även om det inte alltid blir optimalt!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Precis som du skriver Tomas så tänker nog många som prioriterar sin träning högt!
  Många andra prioriterar dock inte träningen vidare högt alls på “dagens lista” & därför är just det du skriver en svår balansgång.
  Personligen så skippar jag sömnen när det blir för mycket att göra, idiotiskt jag vet! MEN träningen får bara inte skippas eftersom att jag hämtar så stor del av min energi där.
  Givetvis finns det alltid ytterligheter, men dom är få för mig personligen!

 • Undrar

  Bra skrivet!

  Skulle ni inte meddela vilka ni valt till projektet idag (igår)?

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Undrar
  Kommer upp idag!