Diskutera inlägget: Våga kommentera mera !

Våga kommentera mera !


OBS!

Detta inlägg skriver jag ej för att jag är PR kåt, utan jag vill bara undvika missförstånd & förbättra bloggen till det bättre.

Tycker givetvis att det är extremt kul med kommentarer, spec. om personer är kritiska & ställer följdfrågor så att en Debatt/diskussion skapas. Att folk kommenterar som ANONYM har jag absolut förståelse för, tyvärr så skapar detta problem för en själv eftersom att man inte har en aning om vem & vad personen i fråga är.
Jag försöker att svara så tydligt jag kan på alla kommentarer jag får & jag hoppas innerligt att ni känner er nöjda med de svar jag ger er.
Personer som kommer med bra förslag & smarta ideer hjäpler oss att utveckla vår blogg, samtidigt som vi tillsammans gör bloggen bättre & mera intressant!

För info: så jobbar på att personer som kommenterar ska kunna skriva in sin egen bloggadress, som det gick att göra på blogger.

 

 • Johanna

  Bra att ni gör filmer med teknik i gymet då det kan vara svårt att få rätt om man inte kan så mycket. Jag undrar om ni inte skulle kunna göra filmer med teknik som man använder i Bodypump då många brukar träna det och det ofta är svårt att få in rätt teknik? Skulle vara jättebra eftersom man vill ju göra rätt så man inte belastar kroppen fel.

 • Peter

  Hej!
  Jag är en återkommande läsare av er blogg och tycker den spänner över ett brett fält. Jag har legat lågt med kommentarerna på senaste tiden då jag tycker det varit svårt att kommentera senaste tidens inlägg då det ofta har handlat om “dagens pass”, byggjobb hos en av era bloggare, duktiga cross-fit folk, topp 3 med Robban osv . Det är klart man kan kommentera era goda resultat ni visar upp men skulle det läggas upp mer “debattskapande ämnen” som t.ex. aktuell forskning så skapas det därmed lättare debatt. Ett plus till en del av Olas inlägg som möjliggör kommentarer. Fortsätt erat goda jobb som ni faktiskt lägger ned på denna blogg. /Peter

 • amatör

  Hej
  Tycker att ni kan lägga upp träningsskolan under en egen flik, så att man enkelt kan gå och titta på klippen utan att behöva leta i bloggen.

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Johanna
  Hej Johanna! Det är precis önskemål som dessa jag/vi vill få av er läsare!
  Självklart skulle vi kunna fixa ihop en träningsskola om Bodypump =)

  @ Peter
  Tjaba P.D! Jag förstår att du vill ha mera debbatskapande inlägg, typ krönikor, forskning, optimering etc. Stora inlägg som dessa tar dock tid att skapa (ifall man vill skriva från sitt egen hjärtat & inte bara länka in någon tråkig forskningstext)
  Anledningen till att vi har ett brett utbud är väll just pga. av att vi är 4 st som bloggar (vissa mera, vissa bytydligt mindre)
  Eftersom att vi har som målsättning att vara en blogg som inspirerar folk till att äta bra, träna bra, eller bara våga ta steget till att träna så tror jag att små inlägg med träningsklipp, kost, musik, tankar, inspirationskällor etc. kan vara rätt medicin till att få våra läsare intresserade & sugna på att ge järnet!
  MEN absolut så ska vi förmedla krönikor & debttinlägg också. Hur många & hur pass bra får tiden utvisa, men jag lovar att iafa. jag har några på G!

  PS: Davids PT sidor tycker jag personligen är väldigt bra läsning. Där har du en kille som verkligen sticker ut sett ur många aspekter!

  @ Amatör
  Den ligger redan under fliken TRÄNING!
  Annars finns ju alltid sökmotorn att tillgå =)

 • Kim B

  Helt rätt mycket kul att läsa kommentarer m.m och få diskutera lite :)

  Tyckte det var lite komiskt och passande att detta skrevs då jag varit borta så antar det varit tyst då :)
  Så nu när man är hemma igen så kan man spamma på som vanligt :D

 • Kim-Håkan

  Saknar en större mängd mer “brutala/hardcore”-träningsvideos från er alla! ; ) I avsaknad av träningspartner här nere i Falafelland ser jag gärna att det kommer lite motivation och inspiration från norr! : ) Ta i nu då!

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Kim-Håkan
  Tro mig Kim vi gör vårt bästa dagligen. Tar väldigt mycket tid att redigera alla filmer, samtidigt som det är svårt att få en filmare till varje pass!

 • Daniel

  Ni borde göra något avsnitt då ni visar hur ni lagar mat en vanlig dag i erat liv, vilka råvaror ni använder, varför ni använder dom samt visar hur ni tilllagar det, skulle vara kul, finner man lite insperation i köket :)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Daniel
  Kommer en sådan film inom kort, framföralltmed fokus på vad man handlar samt varför.
  Finns ju faktiskt redan ett par handla med 4Klövern filmer! =)