Diskutera inlägget: Kurs & vilodagar i Sundsvall

Kurs & vilodagar i Sundsvall

Eftersom att Tomme Å skrev ett ganska så slätt inlägg imorse, så tänkte jag skriva ett lika glest! (ironi) Skämt & sido, just nu befinner jag mig i Sundsvall på kurs under hela veckan, ett perfekt läge för mig att få vila kroppen litegrann efter all den tunga & hårda träning under de senaste 3 månaderna. Jag komer att vila från träning med vikter i ca 6-7 dagar. Jag kan faktiskt inte minnas när jag hade ett sådant långt uppehåll sist från viktträning (typ Mallorca 2010, 7 dagar).

Vad gäller kosten så försöker jag inte att tänka allt för mycket, utan jag njuter av maten på hotellet & allt övrigt som serveras. Givetvis så skippar jag alkoholen, sockret håller jag också nere men inte till 100%.

Jag hoppas att vilan gör gott & siktar på att vara pigg & fräch när jag går in i min tunga träningsperiod nästa vecka!