Diskutera inlägget: Långt ifrån lagom – En resa mot Amfibiemannen & Ö till Ö 2013 (Del 2) (FILM)

Långt ifrån lagom – En resa mot Amfibiemannen & Ö till Ö 2013 (Del 2) (FILM)

Mina tankar & drömmar om att någon gång få köra Ö till Ö med chansen till en framskjuten placering har funnits där under några år. Men ärligt så har jag tvivlat på om det skulle kunna bli av då det inte är lätt att hitta en person som både är en härlig vän samt har samma vridna träningstänk som en själv. En som inspireras, är öppen för nya saker & är oerhört proffsig i sitt agerande.

Glad att jag lärde känna Mattias för drygt 1 år sedan, då han hjälpte mig att lära mig crawla. Nu står vi här några månader senare och är laddade att köra den här tävlingen som om den vore imorgon.

Och den här filmen talar nog mer än de flesta ni sett hittills.
HATT AV!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Ja! Vad ska jag säga. När jag satt mig ner och redigerade ihop detta igår så satt jag mest bara och gapade och småskrattade! Helt sjukt gjort. Ditt syke är något utöver det vanliga!! Verkligen hatten av!

 • http://martin.stoll.se Stoll

  Haha vilken chef, “drucke kaffe hela dan, och ett glas mjölk..” efter att ha trulat in en mullbänk.

 • http://www.monarkexercise.se/ John Lind

  Legend.

 • http://www.4-klovern.se mattias

  Fy fan, att ta sig runt 104 varv på kvarnis utan att stanna eller att ge upp av tristess är ju helt sjukt!

  Imponerande!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Haha! Denna “rulle” är ju verkligen Piteå personifierat – dialekten, tjurskalligheten, humorn, självdistans etc. etc. !! Prestationen i sig är ju helt sjuk, men om man lyssnat & fått veta om denna man;s & våran egen flintis (David) träning så är ändå detta långt ifrån det värsta.

  Jag finner denna satsning OERHÖRT inspirerande. Förhoppningsvis kan många som läser denna blogg få lite perspektiv på sin egen träning som man gruvar sig för att “ta tag i” typ 45-60 min i gymmet !