Diskutera inlägget: Lidingöloppet 2013 från sidan

Lidingöloppet 2013 från sidan

Ett tag sen nu.

Har tänkt och läst. Även tränat.

 

En tävling som alltid sedan barnsben inspirerat mig att bli en bättre löpare.

Lidingöloppet. Spår som numera motsvarar Vallsberget för mig. Granne med skolan jag läser på, där löven lagt sig. Där mina steg återtar sitt forna jag. Har alltid velat göra en bra tid på 30km, så länge jag minns i alla fall. Idag var jag där, och fick känna det där tälvingssuget jag famlat efter. Det där när inte allt annat tar energin, där en prestation vore på sin plats. Fick se och inspireras samt fundera över vad som vore realtistiskt till nästa år. Samtidigt som jag sprang några timmar i träningssyfte med en talangfull & trevlig klasskompis.

Efter det langade vi vätska/gel åt några tappra polare som sprang i några få plusgrader med mål runt 2 timmar, vilket de klarade så när som på några minuter.

Jag har redan bestämt mig att köra 2014, maxa ut min chans när skidåknings fördelarna på denna väldigt kuperade bana fortfarande finns att tillgå. Vad tiden och målsättningen är återkommer jag med.

Ligger perfekt i min kalender för nästa års tävlande med fokusering på SM olympisk distans. När den tävlingen varit så kommer det läggas mycket fokusering på just terränglöpning och en framskjuten prestation på just Lidingöloppet.

20130928-190833.jpg
Robert Bergvall, en löpare tillika långloppsräv av rang var på besök och gjorde bra ifrån sig.