Diskutera inlägget: Mål med träning inför 2011!

Mål med träning inför 2011!

Tänkte att alla i 4-klövern, plusmenyer, dressingar och andra läsare kan printa ner lite om sina mål med tränigen för det kommande året!

Själv siktar jag på att ta 130 i bänken, 230 i mark, på benfront är det lite svårare att sia eftersom knäna inte fixar med böj. Kommer dock köra stenhårt på benen för att öka så mycket som möjligt i både styrka och massa. Det viktigaste målet kanske ändå är att jag ska hålla mig skadefri:)

Den inom fyrklövern med det kanske mest spännande målet iaf i mina ögon är ju vår egen bulkoman Tomas Åström som iaf jag och många andra hoppas ska upp och tävla i AF på decembercupen 2011. Ska bli kula att följa, potentialen finns där nu måste han bara ta tag i det!

Gott nytt år!

önskar

Extreme

 • Ola Enberg

  >Högt uppsatta mål!
  Gäller att ligga högt på allt ifall 230kg i marken ska åka upp! =)
  // Undercover has it under control

 • Matte "extreme" Jonsson

  >Påstår du att jag är för klen eller?;) Ge oss din mål Ola, några borde du väl ha!

 • Anonymous

  >Men hallå! Dröm vidare…

 • Ola Enberg

  >Nej jag påstår inte att du är klen! =)
  Jag ska sammanfatta mina mål i ett inlägg senare. Jag tror på dig XTREME!
  //Med remmar och blyväst är ingenting omöljigt

 • Tomas Åström

  >Jag ska ta en funderare och ett snack med min agent och se vad jag kan lägga upp för mål. Detta sammanfattas i ett inlägg sen;)