Diskutera inlägget: Markus Tiburzi – Passa dig Fredde!

Markus Tiburzi – Passa dig Fredde!

Nu börjar hettan bli tydlig.
Det är dags för upplopp. Problemet är bara att jag ligger i tredje par invändigt; För att tala travspråk.

2.5 veckor av fullspäckat resande och en långdragen förkylning har varit en frustrerande fiende senaste tiden. Om ett par veckor ska jag upp på något som i värsta fall liknar en regelrätt schavottering. Uppehållet har skjutit mig bakläges likt en kanon. Min första svacka är ett faktum.

3 km löpning på 13 minuter och 100 kilo i bänkpress. Det var mina svåraste målsättningar jag satte upp. Det blir tufft, speciellt då jag bedömer mig missat uppe emot 6 veckors träning på sjukdomar och intensiva jobbresor. Olyckligt. Visst, men även lite dålig förloraranda att skylla på yttre faktorer.

Rent kroppsligt har Samme hållit för favorittrycket och minskat mest. Det är givetvis oss själva vi tävlar mot, men jag är tämligen övertygad om att både jag och Fredrik skulle vilja slå varandra. Fredrik kör vecka-för-vecka-planering nu. Han känns stark. Lite Viktor Tikhonov-oövervinnerlig över det hela.

Mitt vapen ut i spruten

Var god bortse från de två madrasserna. Bilden är från 2006. Mitt sista bra träningsår före 2012. Kanske mötte ni då en inlines-beväpnad herre med diverse bråte under armarna. Jag ägde ingen bil då. Istället fick hjulen på fötterna fick bära mitt flyttlass från klubbgärdet till centala Piteå.

Nu står mitt enda hopp till dessa skor med hjul på; Den enda konditionsform som vunnit min ihållande kärlek. En öppnad inlines-säsong i kombination med en ännu striktare kosthållning bildar alltså min spurtplan. Ni därute som delar inlines-intresset är välkomna att höra av er. Jag kan behöva er hjälp för att klå maskinen Fredrik Nilsson!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Detta kommer att bli oerhört intressant!

  Ang. bilden så säger jag bara: Unik!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Det kommer bli extremt kul att se hur det hela komma sluta. Hursomhelst så är jag oerhört stolt över er ALLA som är med i projektet.

 • Fredde Nilsson

  Kan lova att jag lägger i min sista och bästa växel inför dom hära 18-dagarna =)

 • tibban

  Haha, riktigt bra Fredde! Hade inte förväntat mig något annat! =)