Diskutera inlägget: Mårten Jonsson – Säsongspremiär i USA

Mårten Jonsson – Säsongspremiär i USA

Säsongspremiären avklarad!

För drygt 2 veckor sedan spelade vi våra första 2 matcher mot skolorna IUPUI och Wright State. Tyvärr så förlorade vi matcherna total med 5-2… Min egen prestation var helt klart godkänd, spelade som nr 1 i laget och lyckade besegra båda ettorna från dom andra skolorna i singel. Var speciellt nöjd eftersom jag kom tillbaka efter stora underlägen, var 2 poäng ifrån att förlora båda matcherna men lyckades vända och vinna!

Hade dock stora problem med min rygg i båda dessa matcher, men nu är jag hel och har fått några bra pass denna vecka. Imorgon åker vi till Chicago för nya matcher mot Northern Illinois och IPFW. Förhoppningsvis så kommer lagets första seger på fredag!

Kommer att skriva en längre blogg (på engelska) inom kort, Kjeeeep it real!

// #swedishmo

  • Michael

    det är min pojke!!

  • Puttingprofessor

    Lycka till!