Diskutera inlägget: Matte kör också CrossFit utmaningen (FILM)

Matte kör också CrossFit utmaningen (FILM)

I helgen så körde Matte också CrossFit utmaningen som jag och Ola körde. Kika på filmen och se hur det gick för matte. Och testa gärna själv och kör detta pass någon dag när ni har bröst på schemat. Jag lovar att ni kommer få träningsverk!

 • Steken

  >Ruskigt klent jobbat och vad säger utförandet i bänken? Skärpning extreme!

 • Ola Enberg

  >Steken när kör DU denna challange?

 • Henke

  >Bra jobbat!!

  Det man kan göra för att undvika rövlyft är att köra FU (fötterna upp) kör nästan uteslutande fubänk numera, även om man får sänka vikterna något.

  mvh

 • Steken

  >Henke! Jag tror nog att Matte är väl medveten om hur man undviker "rövlyft" Är dock inte där problemet ligger. Killen kör helt enkelt på för tung vikt och måste lära sig att inse sina egna begränsningar! Denna challange är inte för vem som helst!

 • Anonymous

  >Imponerande som fan!

  Vad ligger vikten på i bänken?

 • Matte "extreme" Jonsson

  >Steken du har alldeles rätt gällande rövlyft. jag var betydligt svagare än jag trodde och då blev det lite mer cheat än jag hade tänkt:)
  Ska skärpa mig till nästa gång!

 • Matte "extreme" Jonsson

  >Vikten ligger på 77,5 KG på bänken Anonym!