Diskutera inlägget: Mattias Jonsson – Update på min träning!

Mattias Jonsson – Update på min träning!

Har ju skrivit endel om mina mål jag haft denna sommar som har varit ganska så tuffa, har tyvärr haft lite problem med en skada i baksida lår som satt stopp för att nå några av dessa mål. Torts skadan har jag jag haft min kanske bästa träningssommar någonsin. Är i min livs form visuellt och riktigt bra form konditionsmässigt. Styrkan släpar lite förstås men det får man räkna med när kroppsvikten blir lägre.

Får se om jag gör något försök på 3000 meter, känner ingen direkt göd att löpa så mycket med nu när jag börjat om att jobba, sliter så otroligt mycket på vaderna.

En riktigt rolig grej under sommaren var PDOL-pärsen som jag körde med mina bröder vilket jag hoppas vi kommer göra om kanske redan nästa år:)

Bild på Lag Large 4K efter målgång i PDOL-pärsen!

Bild på Lag Large 4K efter målgång i PDOL-pärsen!

Med hösten på intågande är jag grymt peppad att fortsätta kötta på riktigt hårt med varierande träning. Siktar på att komma tillbaka till gymmet ordentligt i höst och samtidigt hålla i med ett antal rullskid-pass och något simpass.

Har inga direkt mål för min träning i höst utan planen är egentligen bara att träna på, ha en bra känsla, känna att jag går framåt och framförallt att ha roligt. Har lite funderingar på att åka några skidlopp i länet i vinter också och kroppen känns bra och glöden finns där då det börjar närma sig.

Ser mycket fram emot en rolig träningshöst med goda framsteg både i den trygga och den otrygga miljön;)

//X:et