Diskutera inlägget: Mattias Jonsson vinnare av 25års Pokalen!

Mattias Jonsson vinnare av 25års Pokalen!

Tomas hade massan men Matte hade hårdheten! Domarna gick mera på hårdhet denna tävling vilket det även ryktas att dom kommer att göra på Stugfest pokalen

Ihelgen avgjordes 25års pokalen på Fårön piteå komun.-80kg klassen kom att bli en stenhård kamp mellan dom 2 atlerterna Mattias Jonsson & Tomas Åström. Det fanns stora förhoppningar på att deltagarlistan skulle fyllas med 5-7 namn men tyvärr så blev det manfald på denna tävling med likt Kräftskivepokalen 2010.

Tomas Åström har de senaste 5 månaderna satsat på att lägga på sig några KG kvalitetsmassa tyvärr för Tomas del så var inte formen den bästa och i konkurans med Mattias “X:et” Jonsson så var det tyvärr för Tomas del spel mot 1 mål. Mattias Jonnson som klivit på sin “ketogena diet” väldigt tidigt detta år visade upp en brutalt rippad form för denna årstid. Mattias som har en 100ggr hårdare vardag än Tomas (och en förbränning på ca 1500-2000kcal mer/dag)fick äntligen utdelning för allt sitt slit med tidiga upstigningar och intensiva bilresor upp till Luleå tur&retur var dag.

Mattias jonsson: HårdaR kille just denna dag var svår att hitta! (inte ens en vinpimplande David “flinta” Colting” Hedlund) kunde visa upp samma krispighet som “X:et” Jonsson.
Mattias brottas fortfarande med sina ben som han bör få upp mera volym på. Triceps har blivit bättre, medans pecsen fortfarande släpar en aning. Bicepspeaken samt ryggen är Extreme:s stora styrkor här finns det inte mycket att anmärka på!
Summering: 2-3 kg till och “x:et” kommer att vara i sitt livs form! Frågan är dock om det är värt den mödan. Det är massan som “x:et” behöver jobba mera på, hårdheten finns där likså viljan och glöden till att bli en helt OK “dubbelbyggare”

Tomas Åström: Tompe har packat på sig väsentligt mera massa sedan Kräftskivepokalen detta dock på bekostnad av formen. Tomme såg fyllig ut men tappar ut buken och dubbelhakan med jämna mellanrum. Fysiken i helhet är en av Piteås bästa men vad hälper det när inte formen är vässad till sin spets!

Summering: Mycket massa! dålig form! GÖR OM GÖR RÄTT!

Grattis Mattias til vinsten!

Detta innebär att det står 1-1 i inbördesmöten mellan Tomme Och Matte!

 • Bingo R

  >Vem är det som tar bilderna?

 • Kalle

  >Det jag reagerar på när jag ser bilderna är den GRYMMA ljussättningen, toppklass!

 • Steken

  >Känns inte för mig som att Mattias förtjänade segern! Tycket att han ser lite platt ut!

 • Anonymous

  >Hård Matte och köttig massör! Härligt! Ser även att ni jobbat på bra med photoshoppen igen! Mvh en glad åskådare som finns i 3 pack :)

 • Johannes

  >Blir så grymt avis! Kan man verkligen fejka´till den hårdheten som Mattias besitter i Photoshop?