Diskutera inlägget: Nu är jag Lic. PT

Nu är jag Lic. PT

Så som ni har märkt så har jag inte skrivit så mycket på bloggen de senaste veckorna. Detta beror helt och hållet på att jag inte har haft någon tid alls. Jag har pluggat till Personlig Tränare och samtidigt jobbat på kvällarna. Så mitt social liv har varit lika med noll på sistone. Nu är hursomhelst Personlig tränare delen avklarad och Jaa, jag klarade utbildningen. Jag kan nu titulera mig som “Lic. Personlig Tränare“.

Jag har en vecka kvar på utbildningen och det är den delen som kommer titulera mig som “Lic. Kostrådgivare“. Dock har jag redan den utbildningen i bagaget sen innan, men det är lika bra att uppdatera sig och lära sig mer. Det försvinner ju ganska snabbt från minnet det man lärt sig förr.

Hursomhelst. Nu kanske det finns vissa som undrar vart de kan hitta mig som PT. Jo, jag jobbar på Step In och det är där jag kommer sälja PT-timmar.  Så vill ni träna med mig, ring antingen till Step In och boka tid, eller hör av er till mig på astrom_tomas@hotmail.com för mer information ang. pris och vad jag kan erbjuda.

Ha en Grym dag!

 • http://Hamer.blogg.se Hannah

  Bra jobbat TTT! Grattis!

 • Camilla

  Otroligt bra jobbat. Ska boka tid inom kort! Hihi

 • Jerry

  Grattis stakaren!

  Har utbildningen gett dig något? Om jag inte minns fel så skrev Ola ett inlägg på hans syn om PT verksamheten & dess utbildningar.

 • http://www.4-klovern.se ola

  Grattis TT !

 • Magda

  Hurra och Grattis!!!! :)

 • Mats Åström

  Härligt Tomas !!!!!

 • David2

  Stort grattis!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Tack Allihop!

  @Jerry

  Det stämmer att Ola har skrivit ett inlägg om detta. Grejen är ju att jag har en hel del förkunskaper innan jag gick in till denna utbildning, så att den har gett mig “Jätte mycket” Skulle jag inte säga. Men den har definitift fått mig att få en bra bild över hur en PT kan arbeta.