Diskutera inlägget: Nu lanseras de nya 4klövern trycken inför hösten

Nu lanseras de nya 4klövern trycken inför hösten

Denna gång är vi riktigt stolta att lansera nya tryck. Äntligen har vi lyckas fixa en logga som vi kan känna oss stolta över. I denna kollektion så har vi även lagt fokus på några citat som vi tycker att vi står för. Ni ska få en kort bakgrund till varför vi just valt dessa uttryck:

– #KUGGA #UPP –

Att #KUGGA #UPP betyder att man inte nöjer sig med där man var igår, utan hela tiden sätter upp nya målsättningar & dagligen tar kampen mot sig själv & inte viker ner sig i – träning, kost, jobb, tro, målsättningar, diet, bulk, livsituation etc. etc.
Man vill va en vinnare, ta livet till next level samt ständigt bevisa för sig själv att det går att spränga gränser!!

 

– #LÄTT #SOM #PAPPER –

#LÄTT #SOM #PAPPER är ett uttryck  man använder i gymmiljö där man intalar sig själv att vikten, övningen, settet är lätt som papper & inte tungt, segt, jobbigt, omöjligt.

– UNDER UPPBYGGNAD –

Varför alltid hålla on/on form – för att bli stark så måste man ibland våga offra ett par kilo & mer därtill på vågen. Under uppbyggnad är ett perfekt uttryck för de personer som gått “lätt off” ;)

– URSÄKTA – men jag tränar nu –

Den “breda skaran” & personer i övrigt som har gymmet som kafferep-lokal kanske kan acceptera att man tränar genom att läsa texten på tröjan – Kanske tom. Ola kan få ta av sig huvtröjan om detta fungerar ;) (På gymmet tränar man, på fritiden skvallrar man)

– Vårt nya Print –

Så vad tycker ni då? Kan det vara någon tröja som passar & tilltalar er! ! In på webshopen och beställ !! Klicka antingen på plaggen, högst upp i bannern där det står SHOP, eller KLICKA HÄR för att ta er till webshopen

  • Robban

    Gillar texterna på t-shirtsen och hoddien ser ju brutalt snygg ut.

  • Bubblan

    Jävla skit! :D Det går ju inte att hålla sig ifrån att beställa den nya tokjävlasnygga hoodien och ett par #Kugga #Upp-tishar trots att jag bordespara cashen. Skit samma nu lägger jag in en beställning och ser till att kugga upp på gymmet! :)