Diskutera inlägget: David Hedlund – Ny samarbetspartner 2014 : Sigillet Fond & Försäkring

David Hedlund – Ny samarbetspartner 2014 : Sigillet Fond & Försäkring

Är väldigt stolt & glad att få presentera en sponsor och samarbetspartner för 2014!  Förhoppningsvis kommer vi jobba ihop många framgångsrika år framöver.

Logga Sigillet 070320

Sigillet Fond & Försäkring AB är fristående försäkringsförmedlare. Företaget startade 1986. Vi förmedlar försäkringar till de flesta svenska försäkringsbolag och ett antal utländska.

Vi står under finansinspektionens tillsyn som godkända försäkringsförmedlare och är medlemmar i Sveriges försäkringsförmedlares förening (S.F.M).

Vi är även godkända att förmedla värdepappersfonder.

Sigillet Fond & Försäkring AB ingår i Sigilletgruppen, en rikstäckande grupp av godkända försäkringsförmedlare och finns representerade i Piteå där Håkan Östmalm, Per Nyberg och Mattias Hällgren driver företaget.

Det är det Piteåbaserade företaget som kommer stötta mig.

Sigillet tror på mig och mina högt ställda mål inom triathlon och väljer att stötta mig i satsningen. Detta underlättar väldigt mycket & är vad som krävs för att kunna nå den absolut toppen inom en så krävande idrott. Det känns som beskrivet otroligt tacksamt att få lägga ner tiden på vad som är viktigt och att efter många år av både jobb kombinerat med elitidrottsträning få en boost som förhoppningsvis, en dag leder till något stort.

Tacksam / David

  • olaenberg

    Ett mycket spännande år väntar för dig David. Ska bli ENORMT intressant att se vad du kan prestera för resultat !