Diskutera inlägget: Ny Växel – Fredrik Nilsson

Ny Växel – Fredrik Nilsson

Tillbaka på gymmet efter en veckas semester i hemavan med ny energi och lägger in en till växel mot toppen! Tror det var rätt bra för kroppen att få “vila” sig från allt hårt slit. Men! såklart åkte man på en riktig man-förkylning när man lämnade piteågränsen, så ipren och sund kost fick vara en stor del av resan. Mitt senaste inlägg handlade om crossfit som jag kommer lägga till i träningen mitt av mars….. så får vi se om jag förbättrar min tid som jag fick senast.

Allt känns då riktigt bra i kroppen och serfram emot dom kommande veckorna med hård träning och bra resultat! Så ska jag setill att få ihop en film till nästa bloggdag….. så är det något speciellt ni önskar se på film så får ni mer än gärna komma med förslag!? =)

// Fredde

 

 

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  på Ca: 1 – 2 veckor gör vi om ditt program Fredrik. Du har jobbat grymt bra än så länge, och lite semester var du värd!

  Jag skulle vilja se film på ett max försök i bänkpress, 1km på tid, Max antal burpees under 2 minuter, en videoblogg där du pratar om hur du tränar & äter.

  Där kom några tips ;)

  Fortsätt kämpa på!!

 • tibban

  haha, ja ge oss en maxning i bänk!

 • Fredde Nilsson

  Då blir det en maxning i bänken och 1km på tid tills nästa blogg =)