Diskutera inlägget: Nya ideér och nytt träningsupplägg!

Nya ideér och nytt träningsupplägg!

Efter min, Olas och Bergets (robban b) träningsresa till Umeå under den gångna helgen har jag fått en del nya ideér kring träningen. Possitivt från helgen så håller tummen bra under träning, inga som helst känningar där. Det negativa är att jag har haft en hel del problem med min högra axel som spökar till och från.

Har med tanke på det planerat upp ett nytt träningsupplägg som jag och min “sms-coach”/ irl-coach Ola Enberg planerat ihop tillsammans.
Upplägget kommer att fokusera på ett antal basövningar som jag kommer fokusera hela min träning på att öka i. Både Max-styrkan men framförallt repsstyrkan.
Huvud fokus kommer ligga på Övningarna Chins och Dips där jag satsar på att till slutet av sommaren göra 25 riktigt strikta chins och 40 st riktigt bra dips.
Basövningar jag kommer använda mig av är: Mark, benböj, bänk, chins, dips. Utöver dessa kommer jag lägga in lite hantellyft åt sidan, baksida axlar och vader.

Tror att det kan bli den nytändning som jag känner att jag behöver, lite konkreta mål att sträva mot. Tror att om detta funkar kommer även den muskelmassa jag försöker att bygga på mig komma.

En ryggbild från förra våren! Hoppas på bra mycket mer kött till hösten på både ryggen och armarna

Ser fram emot en grym träningsvår!

//X:et

 • RobbanB

  Kommer bli riktigt grymt :D Kör hårt Xet!

 • Steken

  Helt rätt beslut. Du har en tuff uppgift framför dig, men är det någon som kan fälla ur vingarna & Chinsa tills klockorna stannar så är det Mattias Xet Jonsson “the carbfreak”

  GL!

 • Spicy

  Den där ryggravlan är att dö för!!!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Kommer att bli magiskt detta Matte !

  Blir bara på Crazy back part.6 du kommer att kötta volym & failvikter =)

  // SMS coach

 • Pingback: 4klövern » Utvärdering av mitt nya upplägg såhär långt!()