Diskutera inlägget: Nya vägar till resultat!

Nya vägar till resultat!


Känner att jag står och stampar, inget händer, blir varken starkare eller större eller bättre form för den delen.
Är lite vilsen, vilken väg ska jag gå för att få dom resultat jag så mycket önskar. Inget man funderar ut på en kväll, klurar för tillfället på hur framtida upplägg ska se ut. Tungt eller lätt, strikt eller inte, basövningar eller disco. Ja, finns som sagt mycket att fundera på, och den stora frågan är vad som funkar för mig. Är förstås bara jag som kan ha svaret på den frågan, men det har jag tyvärr inte. Det possitva med det är väl att jag inte har hitta den optimala träningsmetoden för just mig. alltså finns det mer att ge förhoppningsvis!

Sommaren är på intågande och byggnationerna på huset börjar äntligen leda mot sitt slut och semester hägrar inom bara några dagar. Tagget inför att träna bättre och hårdare än nånsin finns där och har nu ett nytt schema som jag kommer att köra till slutet av agusti.

Upplägget bygger på stor variation från vecka till vecka, 3 veckors cykler.
Vecka 1. Styrkelyft inspirerat, 1:or som gäller här och så tungt som möjligt med relativt lång vila mellan seten.
+ ett crossfitpass som läggs upp efter vart jag känner mig minst sliten.

Vecka 2: Byggarinspirerat med hög volym och med fokus på bra kontakt och inte på vikten.
+ ett crossfitpass som läggs upp på samma sett som vecka 1

Vecka 3: Rena crosfitpass

Så ser det alltså ut lite grovt. Om ni vill se mer exakt hur det ser ut så finns det att följa på min träningsjournal på Kolozzeum forum.

Ha det gött// X:et

 • http://www.4-klovern.se ola

  Detta kommer att bli mycket intressant!

  När allt lugnat ner sig & din kropp får chans till återhämtning för 1:a gången på 1 år så kommer resultaten som ett “brev på posten” Train hard, Work harder, Raise even higher // Flintis

 • Tim

  Låter som en mycket bra och väl genomtänkt program.
  Har själv tänkt liknande men inte testat. Ska bli kul att följa din utveckling =)

 • M.L

  Verkligen intressant schema. Kör du CrossFit SM nästa år ifall du gör goda ökningar?

 • http://www.4-klovern.se mattias

  @O:et, bara man blir frisk så vet du att det kommer köttas som aldrig förr!

  @Tim, jo jag tror på det här programmet, ska hur som helst bli spännande att köra nått nyt!

  @M.L, Kommer inte bli nått crossfit sm för min del, är så sjuk många övningar som jag inte har tänkt att lära mig så jag kommer aldrig ha en chans där, målet är som sagt att bygga lite massa och inom 10 år köra tammer!