Diskutera inlägget: Nytt år och nya mål!

Nytt år och nya mål!

Nytt härligt  år har precis startat, det sista året innan jordens undergång enligt Majakalendern men jag tror inte riktigt på det svammlet.
Dax att sätta upp nya mål att sikta och sträva mot, inte bara våra adepter som ska gå framåt utan även vi grabbar i klövern och kanske speciellt jag. Känner att mina resultat dom senaste åren inte blivit så bra som jag hoppats, kanske har jag för högt ställda krav på mig själv? Tycker dock inte det.

Har lite olika mål för i år vissa gällande träningen och vissa gällande vardagsgrejer.

Vi börjar med vad jag vill uppnå med träningen: I år kommer jag inte köra någon diet, möjligtvis att jag kommer dra ner mig nått kilo till sommaren, känner dock att min kropp behöver ligga på ett överskott om jag ska kunna få ut nått av träningen. Siktar på att öka i vikt både styrkemässigt och kroppsligt sakta men säkert, kommer äta bra mat överlag och äta skräp när jag nån gång känner för det!
Målet i slutet av år att väga kring 90 kg morgonvikt utan att vara i katastrofform. Ska försöka få Ola att kalipermäta mig me jämna mellan rum för att det vad som händer på fettfronten.

De styrkeökning jag vill gör är:
*5 x 5 riktigt bra böjar på 115 kg
*5 x 5 på 105 kg bänkpressen
* Dra en 1:a från backen på 200 kg i marken
*6 dips med 50 kg extra
*20 strikta chins

Övrig mål:
*Hinna med både byggnationer på huset och träning i sommar
*Ta tid att koppla av från byggnationerna och bara chilla och njuta av bra väder
*Hålla mig skadefri
*Vara mer aktiv här på bloggen!

Så ser det ut, i år ska målen nås för en gång skull!

2012! BOOOOOM!// X:et

 • Wolfgang

  Sund inställning med att koppla av från byggnationerna. Det jag dock undrar är när vi får se se dig göra en satsning mot Vasaloppet (top 200?) med coaching från din bättre hälft?

 • Steken

  Blygsamma målsättningar Xet!

  Tror att du är inne på rätt spår när du väljer bulk istället för diet. Ska bli intressant att följa dig.

 • http://www.4-klovern.se ola

  Färsk journal & mindre jobb på annan ort samt i huset! Nu finns förutsättningarna Xet, detta blir ditt år!

  BOOMM……