Diskutera inlägget: Ola Enberg – Min träning just nu ! (FILM)

Ola Enberg – Min träning just nu ! (FILM)

Zemanta Related Posts Thumbnail

Min träning just nu går skapligt bra, Känner att jag är på G in i en bra fas där kroppen känts bra under de senaste veckorna. Under perioden Sep, Okt hade jag min SÄMSTA träningsperiod i hela mitt liv, ynka 6-8 pass lyckades jag hinna med och på SAMTLIGA av de passen kände jag mig helt förstörd mentalt, renovering av gym, renovering av hus samt skiftjobb blev helt enkelt 1 grej för mycket att “hålla i luften”

Vid “omstarten” av min träning kände jag en galen kontakt i musklerna, alla mina små-skavanker var utläkta och den mentala biten för att orka fokusera och kötta i gymmet var starkt stigande. Styrkan var självklart punkterad, kroppsvikten ungefär densamma som innan, fett%en högre samt 0.000 tryck i musklerna…

Under de 8 kommande veckorna vid “omstarten” tränade jag enormt mycket grundträning, många pass med många set och reps (tex. 5×5 , 10×10, etc.) mycket volym men aldrig nära FAIL. Att grundträna är både “bekvämt” samt psykiskt jobbigt. När en bra känsla infinner sig känner man sig fjantig som bara “lallar på” medans man en dålig dag är glad för att inte behöva bomba varken mentalt eller fysiskt !

Under de senaste 6 veckorna har jag börjat ösa på betydligt hårdare, tuffare pass med många set till FAIL samt mera vilodagar överlag.

From. här och nu samt ett par veckor framåt hoppas jag faktiskt kunna krita in ett par PB´s ifall kroppen svarar upp på det sätt jag hoppas på. Vi får helt enkelt se vad som händer !!

Kastar in 2 filmklipp från senaste tidens träning !

Semi-lutande hantelpress 57 kg  x 9

Bänkpress – Maxreps 100 kg x 23

/ Ola

 • Kanki

  Kul att se lite action här igen!

  • Ola E

   Skoj att du tycker det Kanki !

   Ska försöka att hålla igång lite leverans av inlägg :)