Diskutera inlägget: Ola Enberg – Nu har jag #KUGGAT #UPP

Ola Enberg – Nu har jag #KUGGAT #UPP

Är inne i ett så sjukt streak just nu & allt som jag rör vid känns som papper ! Jag Är så oerhört glad att det äntligen börjar släppa i bänkpress, smal bänk samt även i vissa tricepsövningar, JA tom. böjen börjar gå framåt. Sedan jag vilade (ofrivilligt i 6-7 dagar pga. nacken), så har min styrka fullkomligen skjutit i höjden. Jag närmar mig PB;s och mer därtill på flera övningar, vilket är oerhört kul med tanke på allt jobb & slit man lagt ner på träning, kost & allmänt.

Träningen känns som sagt exremt rolig just nu och jag hoppas verkligen att det fortsätter att “rulla på”. Har även en stor förmån att få träna med människor som verkligen brinner för träning & ständigt peppar en till att leverera, TACK ALLA (ni vet vilka ni är)

Bifogar lite klipp på senaste tidens träning!

Jag är LADDAD till 100% och redo att dagligen #KUGGA #UPP

Smal bänkpress – 130 kg x 4

Push press – 100 kg x 9

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Önskar att jag hade din styrka. Imponerande!

 • Nöten

  Riktigt KUL!!

 • hemmings

  Verkar som du fått till nacken igen efter skadan?
  Riktigt jävla imponerad av din styrka.

  //keep up the good work

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Tompee
  Tack !! Ifall du hade den så vore en top 10 plats på SM given !! ;) #ironi

  @ Nöten
  Tack Nöten ! Kul att se dig här inne !! ;)

  @ hemmings
  Jo nacken är typ 100% – Tack för peppande inlägg, UPSKATTAS !!