Diskutera inlägget: Ola Enberg – Veckans videoblogg (vilja & motivation)

Ola Enberg – Veckans videoblogg (vilja & motivation)

OK ! Dax för veckans videoblogg! I veckan så handlar det om vilja & motivation. Kanske inte är så sammanhängande snack, men jag låter (som alltid) bara kameran rulla åsså babblar jag om saker som “ploppar upp” i min skalle under tiden.

Ifall ni tycker att jag mest svammlar så kan jag meddela att jag kan vara väldigt seriös också, tycker dock att dessa videobloggar blir SÅ mycket roligare med lite humor (oplanerad sådan) :)

 • palle

  Helt suveränt, välkommen till umeå!

 • Sandra Lagerskog

  Helt rätt! Det är sällan bara motivationen och viljan finns där till 100% bara av sig självt. Vi måste alla jobba en hel del för den och vi söker och hittar den på olika sätt/ställen. För mig personligen finns det i grund och botten en stor vilja till att träna och göra någonting fysiskt. Det mår jag bra av och det har från det jag var liten varit en stor del av mitt liv. Sen kan ju motivationen svänga lite upp och ner. Men den hittar jag ofta i personer runt omkring mig som inspirerar på olika sätt och sedan jag hittade till eran sida är den ju såklart också en stor källa till inspiration och motivation! Ni gör ett grymt jobb allesammans och det är fantastiskt skoj att vara in här och läsa och lyssna! :-)

 • http://fitnesshagg.wordpress.com Viktor

  Grymt!
  Tänkte bara höra hur lång leveranstid det är på varor man beställt, de står 1-2 dagar, sen när man beställer står det 5-7? lite förvirrande bara :p

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Palle
  TACK Palle !! Kul att känna sig välkommen :)

  @ Sandra Lagerskog
  Tack Sandra #VERKLIGEN – Enormt kul att vi kan inspirera. Ett mycket bra tecken på att vi når ut med vårt budskap & på köpet kan ge folk ett hälsosammare liv. Att vi sedan kan få folk att skratta gör är nog även de ett stort + i kanten :)

  @ Viktor
  Tack Victor !!
  Jag vet faktiskt inte, gjorde en bes. för ett tag sedan tog 7 dagar för mig att få hem. Hört andra som fått sakerna snabbare än så. Är nog lite olika beroende på omständigheter & helgdagar !!
  KUL att du beställt :)

 • Kent

  Ola, du vet väl att kameran lägger på 5kg ? :) Käka på !

 • http://fitnesshagg.wordpress.com Viktor

  Tack för snabbt svar Ola :)
  Okej ja det märks väl när det kommer en avi :)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Kent
  Jag får skylla på det !! Haha =)

  @ Victor
  Det gör ju det !! Försöker #ALLTID ge snabba svar :)