Diskutera inlägget: Plåtning för Peak Performance

Plåtning för Peak Performance

bild-57

Fick förra  veckan  förfrågan om att springa i Peak Performance nya reklamfilm för 2014:års plagg. Denna film kommer att synas på bla deras hemsida

En fin förfrågan som jag såklart tackade ja till. Filmade torsdag tillsammans med 4 andra modeller (cykel,skidor,outdoor & golf)

Efter smink och fix med riggande av löpband och en förklaring om bildupplägg och tanke så körde vi igång. En stor fläkt för att efterlikna vind, och 72000 watt lampor för att få till solljus. Sjukt varmt.

Jag plåtades både framifrån/bakifrån och såklart från sidan varvat med en hel del detaljbilder. Fullt med fejkat svett på både armar och i ansikte. Kameran som användes är en Phantom & klarar 2500 bilder/sek vilket gör att bilden är otroligt högupplöst.

Otroligt rolig grej. Även kul att få en djupare inblick i över hur filmproduktion fungerar, då jag har både en bror som jobbar med detta samt en god vän.

Jag hann med & kika in några korta klipp som filmats och hoppas få se slutresultatet inom kort. Uppdaterar då med film & bilder. (kan inte lägga upp något innan det är klart)

 

  • http://www.4-klovern.se ola

    Grymt skoj Davvan !!

    Verkligen kul att du fick köra denna plåtning även om den utfördes inne i “den trygga”

  • mattias h

    Ser fram mot filmen riktigt roligt davvan!