Diskutera inlägget: Projektadept #2 – Anna-Lotta Edman

Projektadept #2 – Anna-Lotta Edman

Lotta E

Ålder: 26
Längd: 166
Vikt: 69,5
Civilstatus: Paxad
Instagram: @annalottaedman

Jag är född och uppvuxen i Piteå men bor numera i Stockholm.

Som många andra började jag tidigt i barndomen att testa på olika idrotter men det var slutligen fotbollen och längdskidåkningen som jag fastnade för och valde att fortsätta med. Jag började spela fotboll redan vid 5 års ålder och fann glädjen i skidåkningen ett par år senare. Dessa sporter kombinerades länge men vid 14 års ålder, i samband med att jag fick kontrakt med PIF dam, valde jag att lägga skidorna på hyllan.

PIF dam spelade då i div 2 och åren därpå i div 1. Fotbollen upptog all tid och jag satsade helhjärtat på den till den dagen jag bestämde mig för att flytta till Stockholm. Jag var då 22 år och har inte rört en fotboll sedan dess, med sporadisk och sparsam träning som följd. Där är vi nu träningsmässigt och det var 4 år sedan träningen kändes rolig och inspirerande. Jag är en lagmänniska som uppskattar att ha något att träna för, tillika inbiten tävlingsmänniska som älskar utmaningar. Det var alldeles för länge sedan jag hade ett konkret mål och därför är det nu hög tid att vända blad, hitta tillbaka till ett piggare, gladare & ett mer peppat jag igen.

Nu kör vi!!

Huvudmål
Få in träningen som en motiverande och naturlig del i vardagen igen. Jag vill även uppnå en kroppslig förändring som gör att jag vågar ta steget från vassen till beachen denna sommar!

Delmål 5st
– Nå optimal vikt
– Se visuella resultat
– Bli starkare & mer uthållig igen
– Känna mig piggare
– Lite mer rutin på kosthållning

 • Fyscoachen

  Vad kul! Hejja dig och stort lycka till:-)

 • http://www.4-klovern.se ola

  Önskar dig STORT lycka till Lotta. Detta kommer att bli en väldigt intressant & spännande resa :)

 • Hanna E

  Heja Lotta! Grymt kul, kör så det ryker!:)

 • Sjö

  Vad kuuul!! Hejja Edman!! Nu jävlar :)

 • Lotta

  Tack allihopa! Det här ska bli riktigt kul!! :)

 • http://www.4-klovern.se david

  Är så sjukt pepp !!

 • Lotta Strandberg

  Yaay! Kul som fan! Go Edman! :-)

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Riktigt spännande Lotta! Detta kommer gå sjukt bra!

 • Nathalie

  Åh du är så grym!! Du har din alldeles egna hejjarklack!!